News
اعتراض به رسانه ملی در اختتامیه کنگره کارگزارن مسلمان روابط عمومی
۲۰ / ۹ / ۱۳۹۱

مراسم اختتامیه دومین کنگره کارگزارن مسلمان روابط عمومی در حالی به کار خود پایان داد که سخنرانان حاضر در این مراسم به پوشش نامناسب خبری این برنامه به ویژه از سوی رسانه ملی اعتراض کردند.

به گزارش پیام روابط عمومی به نقل از خبرگزاری مهر، آئین اختتامیه دومین کنگره بین المللی کارگزاران مسلمان روابط عمومی عصر روز یکشنبه 19 آذر در تالار وحدت تهران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام یوسف واعظی وزیر مشاور رئیس جمهور افغانستان در سخنانی با اشاره به اینکه این کنگره با وجود وسعت و عظمت در برگزاری خود آن طور که شایسته و بایسته بود در رسانه های جمعی ایران انعکاس نیافت اظهار کرد: من در یک کشور جنگ زده زندگی می کنم. اما همین کشور 40 شبکه خصوصی تلویزیونی و 100 شبکه رادیویی و صدها نشریه فعالیت می کنند و اگر کنگره ای به مراتب کوچکتر از این در آنجا تشکیل می شد همه لحظه به لحظه درباره آن گزارش مخابره می کردند و تمامی شبکه های تلویزیونی برای پوشش آن صف می کشیدند.

وی افزود: چنین کنگره ای باید محفل و محلی برای مسابقه دادن رسانه ها در انعکاس نظات مطرح شده در آن باشد اما متاسفانه در ایران رسانه ها چندان علاقه ای به انعکاس آن نشان ندادند.

 

مدیران دولتی اعتنایی به روابط عمومی ندارند

در ادامه این مراسم حسین بشیر دبیر کنگره در سخنانی با اشاره به شرکت نکردن مسئولان در این کنگره گفت: محرومیت روابط عمومی ها در ایران از نبود همین حضور مشخص می شود و به نظر من بد نبود سمیناری هم برای مدیران دولتی شاغل در بخش های غیر از روابط عمومی برگزار می شد تا صدای فعالان این بخش به گوششان برسد.

وی در ادامه به انتقاد از انعکاس نامناسب برگزاری این کنگره از سوی رسانه ها پرداخت و گفت: نمی دانم چرا روابط عمومی موضوعی نیست خبرگزاری ها و روزنامه ها و رسانه ملی درباره اش مطلب منتشر کنند و انتقادات وارده در این زمینه کاملا پذیرفتنی است.

 

وظیفه روابط عمومی ها تنها اعتراض نیست

بشیر همچنین با اشاره به ماجرای انتشار فیلم موهن به ساحت پیامبر اکرم(ص) گفت: وظیفه روابط عمومی ها در چنین مواردی تنها اعتراض نیست. آنها باید چهره متعالی اسلام را تبیین کنند و در کنار آن شناخت صحیح نسبت به اسلام هم از بعد اسلامی و هم از بعد درونی و بیرونی برای سایر جوامع ایجاد کنند.

بشیر همچنین خواستار ایجاد شبکه مجازی برای روابط عمومی های اسلامی و نیز تشکیل اتحادیه روابط عمومی های مسلمان وتبیین منشور اخلاقی برای آنها شد و گفت: امیدوارم در کنار بیداری اسلامی شاهد بیداری فرهنگی و ارتباطی اسلامی نیز در جهان باشیم و روز به روز حمایت کشورهای اسلامی بیشتری را از توسعه حوزه ارتباطات ببینیم.

 

تجلیل از مقام علی اکبر فرهنگی

در ادامه این مراسم اختتامیه آئین تجلیل از مقام علی اکبر فرهنگی از اساتید صاحب نام در حوزه ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد.

در این مراسم باقر ساروخانی محقق و استاد دانشگاه در حوزه مدیریت و ارتباطات رد سخنانی فرهنگی را انسانی به تمامی معنا خودساخته عنوان کرد و گفت: فرهنگی روستازاده ای سات که توانسته تئوری های گردش نخبگن را در کشور عملیاتی کند و عصر تازه ای را در موضوع روابط عمومی و ارتباطات در ایران بگشاید.

ساروخانی همچنین گفت: فرهنگی به اندازه ای برای کار کردن انگیزه داشت که ما همیشه او را به آرامش و استراحت برای حفظ جانش دعوت می کردیم.

وی در ادامه فرهنگی را تجسم عملی روابط عمومی مسلمان معرفی کرد و افزود: یکی از اصول فعالیت فرهنگی از روز نخست بازگشت به خویشتن خویش اسلامی و ملی خود بوده و من او را مظهر بازگشت ما به اصالت فرهنگی مان می دانم.

علی سمیعی دیگر استاد حوزه ارتباطات نیز در این مراسم و در سخنان کوتاه به تجلیل از خدمات فرهنگی در ایجاد کرسِی های تدریس رشته علوم ارتباطات در دانشگاه های مختلف کشور پرداخت.

علی اکبر فرهنگی نیز در این مراسم در سخنان کوتاهی اظهار کرد: آنچه انجام داده ام همواره چیزی بوده که دوست داشتم انجام داده باشم و برای این موضوع از خداوند شاکرم.

در پایان این مراسم نیز لوح و تمبر یادبود فرهنگی از سوی این کنگره به وی اهدا شد.